Rezervasyon
  • Görseller Liberty Hotels Blog056
KÖPRÜLÜ KANYON MİLLİ PARKI

KÖPRÜLÜ KANYON MİLLİ PARKI

1973'ten beri bir milli park olan Köprülü Kanyon, 35.000 hektarlık bir alana yayılmakta ve Toros dağlarının eteklerinden ağaçlarla kaplı kayalıklardan oluşan bozulmamış bir vadiye doğru kıvrılan turkuaz renkli Köprüçay'ın 14 kilometrelik bir bölümünü kapsamaktadır. Antalya'nın yaklaşık 50 kilometre kuzeydoğusunda yer alan bu bölge, mükemmel akarsu raftingi olanakları, cip safarileri ve rehberli yürüyüşlerle bölgenin en popüler açık hava dinlenme alanlarından biri olup, ziyaretçileri domuz ve ayılara, geyik ve kurtlara, keçi ve tilkilere ev sahipliği yapan sedir, meşe, çam ve köknar ağaçlarıyla kaplı araziye götürmektedir. Beşkonak ve Roma döneminden kalma taş Oluk Köprüsü yakınlarındaki nehir boyunca çeşitli restoranlar (yerel somon balığını deneyin) ve hanlar açılmıştır ve yürüyüşçüler parktan Roma tiyatrosu, şehir surları ve Zeus Tapınağı ile Selge kalıntılarına da ulaşabilirler.

Bu büyük ve modern otel, Antalya şehrini ve çevresindeki bölgeleri keşfetmek için ideal bir merkezdir; tabii eğer kendinizi sayısız cazibe merkezinden uzaklaştırmayı başarabilirseniz. Diğer her şey dahil Liberty otellerinde olduğu gibi, Antalya'daki bu tesis de mükemmel yüzme havuzları, üst düzey restoranlar, birinci sınıf eğlence, şık kokteyl barları, kapsamlı bir spa ve Akdeniz'e güzel bir şekilde uzanan güzel bir iskeleye sahip özel bir plajdan oluşan geniş, kendi içine kapalı bir cennettir.

Etrafta dolaşırken çocukların (ve yetişkinlerin) su kaydıraklarından kaydığını, havuzlarda su sıçrattığını, voleybol, basketbol veya masa tenisi oynadığını ya da Libby & Berty Çocuk Kulübü'ndeki eğlence dolu etkinliklerden birine katıldığını göreceksiniz. Ayrıca havuzların etrafındaki bembeyaz şezlonglarda, hamaklarda ve kumsalda sıralanan VIP Bali kabinlerinde, belki de bir bardak portakal suyu ya da kokteyl eşliğinde dinlenen ve uzanan bedenler de göreceksiniz. Bazıları denizde yüzecek, rüzgâr sörfü yapacak ya da jet ski yapmayı deneyecek.

Öğle ve akşam saatlerinde otelin restoranları, çoğunlukla yerel ve uluslararası seçeneklere sahip olan ana büfe alanı (Myra) ve aynı zamanda Osmanlı ve Türk yemekleri sunan Pınara, İtalyan mutfağı sunan Balbura, deniz ürünleri sunan Sarpedon olmak üzere kapalı ve açık hava restoranlarından oluşmaktadır... gün boyunca konuklar Kalynda Snack Bar'daki pizzaların haklı olarak popüler olduğu atıştırmalık evlerinin etrafında toplanırlar.

Geceleri ise otelin çeşitli barlarında vakit geçirebilirsiniz. Barlardan her birinin kendine özgü bir atmosferi vardır: Lukka Bar ve Patara Beach Bar akşamın ilerleyen saatlerinde disko havasıyla hareketlenen şık bir ambiyansa sahipken, Tlos barda daha sakin bir zaman geçirilir. Tabii ki barları es geçip özel Asya masajlarının (taş, Shiatsu, çikolata, Thai, Ayurveda) yanı sıra G5 vücut bakımı, Türk Hamamı ve saunaların bulunduğu spa'ya da gidebilirsiniz. Liberty Lara'nın odaları canlı, renkli iç mekanları ve akıllı TV'ler ve birinci sınıf banyolar dahil olmak üzere ihtiyacınız olan tüm olanaklarla modern ve konforludur.

Ayrıca çoğunlukla balkonludur, böylece sabahları veya öğleden sonraları kendi özel alanınızda bir kahve ve bir kitapla dinlenerek geçirebilirsiniz. Aile ve Dubleks Odalar aileler ve daha büyük gruplar için çok sayıda seçenek sunmaktadır.

Tüm bunları bırakmaya gönlünüz elverirse, büyüleyici tarihi merkezi, hareketli gece hayatı ve büyüleyici müzeleriyle Antalya Şehri'nin cazibesi ve harikaları sizi bekliyor. Bölgenin birçok tarihi ve doğal alanı gibi: Perge ve Aspendos antik kentleri, büyüleyici sahil kenti ve çarpıcı Köprülü Tabiat Parkı bunlardan sadece birkaçı.

Etkinlik/Sizi Arayalım