Rezervasyon
  • Görseller Liberty Hotels Blog090 (1)
SUNDIA BY LIBERTY ÖLÜDENIZ

SUNDIA BY LIBERTY ÖLÜDENIZ

Sundia by Liberty Ölüdeniz, 1997 yılında açılarak bölgenin köklü otellerinden biri haline gelmiştir. Ölüdeniz kasabasının merkezinde, harika Belcekız plajına sadece 150 metre mesafede konumlanmış olan bu otel, şık ve konforlu odalar ve süitler sunmanın yanı sıra kaliteli restoranlar, barlar, açık havuzlar ve dinlenme alanlarıyla da dikkat çekmektedir.

Oteldeki tesisler, yaşlı zeytin ağaçları ve bakımlı çimlerle kaplı dolambaçlı yollarla birbirine bağlanan çeşitli binalarla huzurlu ve doğal bir atmosfere sahiptir. Olimpik yüzme havuzu, açık alanların merkezinde yer alır ve hem yüzme meraklıları hem de sakin bir kürek sefası isteyenler için idealdir. Ayrıca, çocuk havuzu ve sadece yetişkinlere özel bir havuz da mevcuttur. Daha sakin bir ortamda dalış yapmak isteyenler için havuz, otelin karakteristik güneş ışığı sarısı şezlonglar ve beyaz şemsiyelerle çevrilidir. Plaj severler için, Sundia misafirlerine ayrılmış özel bir Belcekız plajı bölümü bulunmaktadır.

Otel bünyesinde, su aerobiği, su topu, masa tenisi, bilardo gibi aktivitelerin yanı sıra akşamları temalı etkinlikler ve canlı müzik gibi çeşitli aktiviteler bulunmaktadır. Çocuklar için özel olarak tasarlanmış Sun Kids' Club'da korsan gibi giyinip mini diskolarda dans edebilir veya yüz boyama gibi el sanatlarına katılabilirler. Ebeveynler, çocuklar meşgulken otelin spa'sında masaj, Türk hamamı veya sauna gibi olanaklardan yararlanabilirler.

Otelin ana restoranı Myra, günün üç öğününde muazzam Türk ve dünya mutfağından lezzetleri açık büfe olarak sunmaktadır. Ayrıca Podalia'da Avrupa ve uluslararası alakart seçenekleri, Balbura Snack Restaurant'ta ise birçok küçük ara sıcak seçeneği bulunmaktadır. İçecek ihtiyaçları için Gagal Lobi Bar, Araxa Bar bahçesinde veya Apollon Bar havuz kenarında Türk çayından taze meyve sularına, biralara ve kokteyllere kadar geniş bir içki yelpazesi sunmaktadır.

Otelde toplam 203 odada şık mobilyalar, rahat yataklar, açık renkli duvar kağıtları ve ilgi çekici sanat eserleri bulunmaktadır. Odalar, balkon, parke zemin, mini bar ve akıllı TV gibi çeşitli olanaklara sahiptir. Daha özel bir konaklama deneyimi isteyenler için Balayı Süiti, iki yatak odası ve balkonda jakuzi sunmaktadır.

Sundia by Liberty Ölüdeniz, Ölüdeniz'in küçük, dükkanlarla dolu sokaklarının yanı sıra Mavi Lagün, terk edilmiş Kayaköy köyü gibi yerel tarihi yerleri keşfetmek veya biraz daha uzaklaşarak Fethiye, Amyntas Kaya Mezarları, Tlos ve Saklıkent Kanyonu'na ulaşmak için ideal bir konumda bulunmaktadır.

Etkinlik/Sizi Arayalım