Rezervasyon
  • Görseller Liberty Hotels Blog003
RAMADA RESORT BY WYNDHAM KUŞADASI & GOLF

RAMADA RESORT BY WYNDHAM KUŞADASI & GOLF

Ege Denizi'nin pırıl pırıl berrak suları ve ardında yükselen dağlar arasında yer alan ultra geniş beş yıldızlı Ramada Resort by Wyndham Kuşadası & Golf, komşu kardeş oteli Ramada Resort Hotel & Suites ile birlikte Turkuaz Sahil'in cennete benzeyen bu bölgesini keşfetmek için ideal bir mekan sunar.

30.000 metrekarelik otel arazisi, bembeyaz şezlonglarla çevrili deniz mavisi yüzme havuzları, eğlence ve alışveriş alanları ve peyzajlı bahçelerle kaplı asfalt yürüyüş yollarından rahatça ulaşılabilen çok sayıda restoran, atıştırmalık büfesi, kafe ve bardan oluşan gerçek bir harikalar diyarı oluşturmaktadır.

Otel çocuklar için de bir harikalar diyarı; su kaydıraklarından voleybola, tenisten tesisin geniş MiniClub'ındaki trambolinlere kadar hemen her türlü ilgi alanı ve aktivite mevcuttur. Genellikle özel olarak tasarlanmış çocuk amfi tiyatrosunda veya kaydırak havuzunun yakınındaki Omega sahnesinde düzenlenen sanat ve el sanatları, köpük partileri, sirk gösterileri ve ateş şovları gibi düzenli çocuk etkinlikleri de eklendiğinde, en büyük sorununuz küçüklerin konaklama sonunda otelden ayrılmalarını sağlamak olacaktır.

Ebeveynler ve yetişkinler de benzer şekilde harika ağırlanmaktadır. Spor meraklıları günlerini su spor salonunu keşfederek ya da otele sadece 15 dakika mesafede bulunan birinci sınıf 18 delikli sahada golf oynayarak veya öğrenerek geçirebilirler. Çocuklardan uzaklaşmak isterseniz, huzurlu bir rahatlama için sadece yetişkinlere özel havuzun yanı sıra klasik Türk hamamında kese, masaj ve vücut bakımı hizmetleri sunan 800 metrekarelik sakinleştirici bir spa bulunmaktadır. Ve eğer gerçekten her şeyden uzaklaşmak istiyorsanız, birkaç kilometre ötede bulunan otelin özel plajına her saat başı kalkan servisle gidip gelebilirsiniz.

Zarif gri halılar ve çevredeki bazı tarihi yerleri gösteren sanat eserleri ile geniş koridorlar boyunca sıralanan otelin 443 odası, ferahlatıcı kahve ve krem renkler, konforlu yataklar ve terlikler, makyaj aynası ve saç kurutma makinesi içeren ensuite banyoları ile ferah ve zariftir. Kişisel ihtiyaç ve zevklerinize göre 34-115 metrekare arasında değişen çeşitli kategoriler (Superior, Aile Süiti, Junior Süit, Kral Süiti) arasından seçim yapabilirsiniz; iki katlı geniş Kral Süiti ve denize bakan bir balkonda köpük banyosu bulunan Jakuzi Süiti, kendinizi şımartmak için en iyi seçeneklerdir.

Yemek konusunda açık büfe ana restoran Petrus, sağlık bilincine sahip olanlar, vejetaryenler ve gençler de dahil olmak üzere her zevke hitap eden son derece cömert bir Türk ve dünya mutfağı yelpazesi sunmaktadır. Bu seçenekler İtalyan, deniz ürünleri ve Türk mutfağı gibi mükemmel alakart seçeneklerle desteklenmektedir. Ara öğünler için birkaç atıştırmalık barı ve bir de pastane bulunmaktadır.

Akşamları, havuz kenarındaki çeşitli barlar ve diğer çeşitli mekânlar yerel bira ve şaraplardan kokteyllere ve alkolsüz içeceklere kadar her şeyi sunmaktadır; London Pool Bar, DJ ve canlı şovlara yakın olduğu için her zaman hareketli bir havaya sahiptir ve gece boyunca dans etmek isteyenler için bir disko bulunmaktadır.

Kuşadası'nın parlak ışıkları da yakın mesafeden parıldamaktadır. Güzel bir marina ve büyüleyici eski kentin yanı sıra, keşfedilecek bir dizi canlı parti barı ve restoranı vardır. Otel, yerel geziler için de mükemmel bir konumda bulunmaktadır: Efes, Artemis Tapınağı, Meryem Ana Evi ve Dilek Yarımadası Ulusal Parkı görülmesi gereken yerler arasındadır.

Etkinlik/Sizi Arayalım