Rezervasyon
  • Görseller Liberty Hotels Blog001
DENİZ VADİSİ BUNGALOVLARI

DENİZ VADİSİ BUNGALOVLARI

Konforlu bir lüks seçeneğiyle birlikte sakin bir plajda tembellik yapmayı sevenlerden misiniz? O zaman burası tam size göre. Fethiye yakınlarındaki muhteşem, izole Kabak vadisinde yer alan Sea Valley Bungalows, 2010 yılında sadece birkaç çadır ve temel malzemeler satan küçük dükkanlar olarak başladı ve günümüzde Kabak koyunun girişindeki bozulmamış plajın hemen yanında rustik bungalovlardan (ve bir kamp alanından) oluşan bir koleksiyona dönüştü.

Bölgenin hippiliği andıran doğasına uygun olarak, yıllar içinde burada geliştirilen bungalovlar rustik bir temaya sahiptir ve klima ve geniş ensuite banyolarla sade ama konforlu bir şekilde döşenmiştir. Bazılarının açık oturma alanları vardır ve hepsi harika dağ veya deniz manzarasında sahiptir. Daha maceraperest konuklar için bir ağaç ev ve ilgili olanaklara (sıcak su, tuvalet ve duş, elektrik) sahip bir kamp alanı da bulunmaktadır.

Tüm konuklar, bungalovları ayıran peyzajlı çimler, ahşap temalı restoran, güzel yüzme havuzu (kendi barı vardır) ve dinlenme alanları (masa tenisi, çocuk oyun alanı, yoga ve meditasyon platformu) dahil olmak üzere otel arazisinin çeşitli doğal cazibelerine erişebilir. Asıl önemli nokta ise elbette gündüz bronzlaşmak (konuklar için şezlonglar mevcuttur) ve yüzmek için ideal olan, aynı zamanda ışık kirliliğinin olmaması sayesinde geceleri oturup yıldızlı gökyüzünü izlemek için de ideal olan şahane plajdır.

Tesis bünyesindeki restoranda leziz bir açık büfe kahvaltının yanı sıra gün boyunca ve akşamları yerel Türk yemekleri ve dünya mutfaklarından lezzetler servis edilmektedir. Barda ise çok çeşitli içecekler ve hafif atıştırmalıklar bulunmaktadır: burası dinlenmek ve altın rengi güneşin yavaşça denize batışını izlemek için güzel bir alandır.

Hareketli kişiler yerel şelaleye kadar yürüyebilir, bölgenin muhteşem koylarını ve adalarını keşfetmek için bir tekne turuna katılabilir veya her ikisi de birkaç saat süren ve oldukça dik tırmanışlar içeren Kelebekler Vadisi veya Cennet Plajı'na yürüyebilir. Ayrıca yakındaki tepelerde gizlenmiş, geceleri canlanan şaşırtıcı sayıda bar ve kulüp bulunmaktadır. Bunlar biraz arayış ve tırmanma gerektirebilir, ancak hepsi fazlasıyla eğlence vadetmektedir; alternatif sahne hakkında daha fazla bilgi edinmek için yandaki Lülüth barda bir bira içmek için uğrayın.

Daha fazla aktivite ihtiyacı hissederseniz, Fethiye, Mavi Lagün, terk edilmiş Kayaköy köyü ve Saklıkent Kanyonu dahil olmak üzere yakındaki kıyı bölgesini keşfetmek oldukça kolay.

Etkinlik/Sizi Arayalım