Rezervasyon
  • Liberty Hotels Blog Likya Yolu Card
Likya Yolu

Likya Yolu

Bu patika adını, sahilin bu kesimi boyunca, kendilerinden önce ve sonra gelen imparatorlukların kalıntılarının yanı sıra bugün hala görülebilen muhteşem kalıntıları olan heybetli şehirler inşa eden eski bir halk olan Likyalılardan almaktadır: Yunanlar, Persler, Romalılar, Bizanslılar, Osmanlılar ve daha birçok uygarlık, bölgeyi doğal olduğu kadar unutulmaz bir tarihi deneyim haline getirmektedir.

Kıyı aynı zamanda antik dünyayı modern zamanlarla kolayca harmanlayan bir dizi çekici şehir, kasaba ve köye de ev sahipliği yapmaktadır: Kuşadası, Göcek, Fethiye, Kabak, Kaş & Kalkan, Antalya, Side... liste uzayıp gidiyor. Bu aynı zamanda bölgede keşif için üs olarak kullanılabilecek çok sayıda uygun konaklama seçeneği olduğu anlamına da geliyor.

Bölgedeki birçok otel şirketi arasında Liberty Hotels şüphesiz liderlerden biri; otellerinin her biri diğerinden farklı, ancak hepsi birinci sınıf konfor ve kolaylıklar, çeşit çeşit mükemmel yemekler, hem yetişkinler hem de çocuklar için aktiviteler ve eğlence, eksiksiz hizmet ve bölgenin önemli noktalarına kolay erişim sağlamaktadır.

Etkinlik/Sizi Arayalım